2012. január 27., péntek

Roland Fantom XR, csodás hangszin,2.02 szoftver ! - Jelenlegi ára: 159 900 Ft


Roland Fantom XR 2. 02-es szoftverrel (SAMPLE TOOLS EXPANSION KIT-et tartalmaz,  ami fizetős volt), és magyar használati utasítással!
Csodálatos, máshol nem hallott hangszínek, bővítési lehetőségek!
fantom-XR “Teljes szabadság, melynek csak a kreativitás szabhat határt”
A Fantom-XR-ben egye erőteljes sampler és hangforrás kapott helyet, mindez egy 1U rack méretű modulban. Több mint 1GB-nyi hangmintának tud helyet biztosítani, ezzel új elvárásokat teremt a hangmodulok között. Az beépített minták között vadonatúj hangokat találunk, többek közt egy 88 hangból mintavett zongora patch-et, de bővíthetjük a modult 6 db SRX-kártyával is. A saját mintáinkat (WAV/AIFF) akár az USB-csatlakozón keresztül is feltölthetjük egy számítógépről. A PC-card tárolóegység pedig az adatok gyors és egyszerű mentését garantálja.
FANTOM XR kijelzője
További funkciók
A Roland új szintézis chip-je
Az új Fantom-X sorozat három billentyűs hangszerből és egy modulból áll. Mindegyikre igaz, hogy egy vadonatúj fejlesztésű hangkeltőrendszerrel látták el. Ezzel a chip-pel nyílik lehetőség, hogy a 4-tone-os patch-ek 128 hang polifóniával szólaljanak meg, és teljes kibővítés esetén kb 1GB-ra növeli a hullámforma tárkapacitást, amely egyedülálló a piacon. A beépített minták nemcsak mennyiségileg változtak, az előállításuknál a minőség volt a fő cél.
Sampler vagy digitális felvevő?
Az újgenerációs rendszernek köszönhetően mind a kettő tökéletesen működhet. A Fantom-X az első workstation ugyanis, amely egy digitális felvevő szintjén tudja az audio információkat kezelni. Ez azt jelenti, hogy nemcsak rövid mintákat rögzíthetünk, hanem hosszabb frázisokat is, így kiegészítve a midi szekvenciát. Mivel 544MB/528MB–ra bővíthetjük a memóriát (FantomX modellek / Fantom XR) óriási hely áll rendelkezésre ezek tárolására. A minták a valósidejű time-strech funkcióval könnyedén szinkronizálhatók, a Wave Edit és Chop funkciókkal pedig egyszerűen végezhetünk módosításokat rajtuk. A PC card segítségével menthetjük el adatainkat, ez akár 1 GB is lehet.
Lenyűgöző, új hangok
Amikor a Roland mérnökei a Fantom-X sorozatot tervezték, az új WX-chip teljes kihasználására törekedtek. Ezért a hangszerekbe 128 MB-nyi vadonatúj mintát helyeztek el, lenyűgöző vonósokkal, vastag, dinamikus dobhangokkal, gazdag nylon gitár hangokkal, és egy 88 hangból mintavett zongorahanggal, ami sztereó mintákkal szólal meg különböző dinamika-szinteken. Nem is gondolná az ember, hogy több mint 700 mintát használ csak ez az egy patch! A minták nagy részét világklasszis stúdiókban rögzítették több mikrofonos eljárással Dan Blessinger (Martinsound) közreműködésével, az eredmény egyedülálló. A hangszínkészlet tovább bővíthető 4 SRX-kártyával. A Fantom-X esetében ez 384MB-nyi tárkapacitást, a Fantom-XR esetében a 6 hely összesen 512MB-nyi felületet jelent.
Termékjellemzők
128-hang polifónikus workstaion 61 billentyűvel (Fantom-X6), 76 billentyűvel (Fantom-X7), vagy 88 billentyűs továbbfejlesztett kalapácsmechanikás billentyűvel (Fantom-X8). 1U rack méretű sampler/szintetizátor hangmodul(Fantom-XR)
Tökéletes kombinációja a MIDI és audio alkalmazásoknak vadonatúj hangmintákkal, sampling lehetőséggel és valósidejű time-strech funkcióval
128MB-nyi wave ROM, mely többek közt tartalmaz egy 88 hangból mintavett zongora patch-et is. 32 MB sampling memória, mely 544 MB-ra bővithető opcionális DIMM RAM-mal (Fantom-XR-nél max 528 MB-ra bővíthető)
Új szines LCD kijelző ami első a világon a workstationök között! (A Fantom-XR kijelzője háttér-világítású, monochrome grafikus LCD)
Innovatív funkciók, mint a Skip Back Sampling, Dinamikus Padok, beépített szekvenszer és V-Link (csak a Fantom-X keyboardokban)
3 MFX processzor, plusz különálló reverb, chorus és mastering processzor
USB port a MIDI, . WAV/AIFF file cserélgetéshez, S/P DIF input és output és 4x SRX kártyahely (6x SRX hely a Fantom-XR-nél)
PC kártyahely az adatok mentésére 1GB kapacitással. 4 Line output (2 sztereó vagy 4 mono), sztereó Line input és 24-bit S/PDIF I/O
Ez egy magánaukció!
Az európai unió országaira vonatkozóan 2004. 01. 01-én életbe lépett új, a magán adás-vételi jogokat szabályozó törvény értelmében: az összes aukcióra bocsátott termék és/ vagy áru adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt vásárlásával elismeri és tudomásul veszi. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre.



Jelenlegi ára: 159 900 Ft

Az aukció vége: 2012-02-05 03:39
. Roland Fantom XR, csodás hangszin,2.02 szoftver ! - Jelenlegi ára: 159 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése