2011. június 23., csütörtök

Villarosa kapszula - Nőknek a változás korában!60d - Jelenlegi ára: 3 050 Ft

Beszerzési áron! Ilyen olcsón nem jutsz hozzá máshol!
Villarosa kapszula 60 db.
- Rendben tartja a havi ciklust, csökkenti az éjszakai izzadást.
- Idősebb nőknél csökkenti a hüvelyszárazságot.
- Harmonizálja a hormonszintet, ennek köszönhetően gátolja a menstruáció idején hormonális alapon kialakuló fellépő  bőrproblémákat (pl: fokozott faggyúműködés, pattanások kialakulása).
- Ugyancsak csökkenti a menstruáció ideje alatt gyakran fellépő kellemetlen végtag ödémát, puffadást, ami a szervezet fokozott vízvisszatartása következtében alakul ki.
- Csökkenti az étvágyat, ezért a fogyókúrát, illetve az ideális testtömeg megtartását elősegíti.
- Segíti a szexuális aktivitást, illetve jótékony hatással van a termékenységre.
- Amerikai tapasztalatok alapján kb. 40 %-kal csökkenti a menopauza kellemetlen tüneteit.   Ezen túl csökkenti a triglicerid-, illetve növeli a HDL szintet.
- A flavonoidok a növényi antioxidánsokkal együtt lassítják az öregedést növelik az érfal rugalmasságát.
Villarosa
A természetes hormon forrása
A nők a hormonális változásokkal egészen az utolsó menstruációig - a terhesség hónapjainak kivételével - állandó kölcsönhatást élnek meg az ösztrogének, a progeszteron és az agyalapi mirigy hormonjai között.
Mindenkinek tudnia kell, hogy a menopausa nem betegség, hanem egy biológiai állapot, ami a hormonszint csökkenése következtében alakul ki.
A változás kora a hormontermelés visszaszorulásával jár. A legújabb kutatások eredményei a változásokat, az ösztrogén és progeszteron szint csökkenésével hozzák kapcsolatba, egyúttal alátámasztják, hogy a természetes ösztrogénekkel és progeszteronnal a kiesés pótolható, és a kellemetlen következmények leküzdhetők.
A szintetikus hormonokkal szemben, a természetes hormonok használata során nem alakulnak ki kellemetlen mellékhatások (méhrák és trombózis hajlam, stb. ). A megfigyelések alapján állíthatjuk, hogy a hormonhiány következtében kialakult tünetek a természetes hormonok adására fokozatosan eltűnnek. A csontok és az erek visszaszerzik elveszített előnyös tulajdonságukat. A növényi kivonatokból a természetes hormonok jól felszívódnak.
Számos növényből nyerhető természetes hormon. Közülük is leginkább elterjedt a Wild Yam (Dioscorea villosa) progeszteron szerű anyagainak felhasználása. A Wild Yamból könnyen kinyerhető és átalakítható a hatóanyag. Ezáltal egy jó minőségű, megbízható, természetes hormon tartalmú készítmény született, a Villarosa kapszula, mely fitoprogreszteront és flavonoidokat tartalmaz.
Felhasználás:
Naponta 2 kapszula bő vízzel.
A FLAVIN  termékek köre egy tudatos kiválasztás eredménye. Támogatja a vásárlókat abban, hogy a termékek segítségével egészségesebb életet élhessenek, valamint lehetőséget biztosít arra, hogy nagyobb részt vállalhassanak családjuk, ismerőseik egészségének megőrzésében.
Több, mint 400 termék közül választhat, a Flavin, Flavin7, Flavin 7, Flavin77 termékeink egytől-egyik természetes alapanyagokból készülnek és többnyire gyümölcsök kivonatát tartalmazzák.
Termékeinket az Országos Élelmezés és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) vizsgálja, szakvéleményezi, törzskönyvezi. A termékek a szigorú engedélyezési eljárások miatt már a legszigorúbb Európai Uniós elvárásoknak is megfelelnek.
Kérlek, nézz szét a termékeim között és spórolj a postaköltségen! : ))
HA más még fel nem töltött termék érdekel, jelezd, s felteszem!!!



Jelenlegi ára: 3 050 Ft

Az aukció vége: 2011-06-23 09:36
. Villarosa kapszula - Nőknek a változás korában!60d - Jelenlegi ára: 3 050 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése